Riktiga skönheter, dina rädisor! Mmm! Jag håller med angående fiskpinnarna. Kan visst vara gott, men lite artificiellt. Vi åt s.k. sprödbakad tors häromdagen. Man undrar om det möjligen var rispuffar. Sprött, javisst!, men smak? kanske lite? I vilket fall inte som hemlagat!
Mm... mumsiga fina rädisor!!!
SvaraRaderaÅ så fina rädisor! Gott och vackert på samma gång.
SvaraRaderaHinner man så rädisor nu eller är det för sent?
Krumelur! Japp, supergoda är de, inte så där skarpa och trista utan mjälla och fina.
SvaraRaderaEllis! Det går utmärkt att så rädisor nu. Jag rekomenderar att lägga fiberduk över, då driver man dem lite och de blir inte så där starka.
Riktiga skönheter, dina rädisor! Mmm! Jag håller med angående fiskpinnarna. Kan visst vara gott, men lite artificiellt. Vi åt s.k. sprödbakad tors häromdagen. Man undrar om det möjligen var rispuffar. Sprött, javisst!, men smak? kanske lite? I vilket fall inte som hemlagat!
SvaraRaderaåh, visst är det gott med sötpotatismos! Här hemma brukar det bli lax till och kryddat med lite dragon.
SvaraRaderaTill nästa år ska jag nog se till att ha lite balkonglådor att odla i, det ser ju så härligt ut med egna grönsaker...