söndag 7 juli 2019

Tranklänningen

 Igår fyllde jag 40 och firade i kanske min allra finaste klänning.
Den här klänningen har ett liv i ett stycke med holkärm, livet är en vidareutveckling kan man säga av Seamwork Akita. Kjolen är bara raka stycken, rynkade i midjan med en resår på insidan, vanliga påsfickor i sidorna och som en extra piff knytband i sidorna som kan knytas både fram och bak.

Tyget är en fantastisk tunn och följsam viskos med jättefint fall med ett mönster av tranor, blommor och moln i en perfkt lite dammig färgskala. Jag köpte det från Stoff o Stil förra året.

Jag är så nöjd med den här klänningen, kände mig så fin igår.






2 kommentarer:

  1. Klänningen är fantastiskt vacker på dig!

    Detaljerna med rynk på baksidan tillsammans med knuten är verkligen fin!

    Klänningen är jättefin!

    SvaraRadera
  2. Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

    1) Returnera pojkvän

    2) Återförena man eller fru

    3) Om du har mardrömmar

    4) Botemedel mot hiv och hepatit

    5) Kraftfull magisk ring

    6) Lycka till

    7) Brytande av besatthet

    Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619

    SvaraRadera