måndag 21 april 2008

Ett färdigt objekt bland många pågåendeEtt par restgarnsstrumpor till min moster har jag lyckats färdigställa iaf, trots min galenskap. (Galenskap=oförmåga att göra klart, stor förmåga att börja på någonting nytt.)

Jag har stickat efter det här mönstret i lite olika garner på strumpstickor 2,5 mm. Jag störtgillar det där mönstret och det här är mitt andra par, det första fick ju vännen Å.

Jag vet inte vad som är fel med mig nu för tiden, jag är arg och trött och en riktig surtant.

Jag vill ha semester, jag vill göra någonting riktigt roligt och jag vill sova. (Kanske inte nödvändigtvis i den ordningen.) I kväll kommer mannen hem iaf, alltid något.

Imorgon ska jag posta mitt sista hemlispaket och avslöja min hemliga identitet. Jag är väldigt nyfiken på min hemlis, jag tror att det är någon som läser min blogg skapligt ofta och jag misstänker att jag kanske läser hennes också. Men egentligen vet jag ingenting. Det ska bli riktigt kul att få reda på vem det är. :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Detta:
"Jag vet inte vad som är fel med mig nu för tiden, jag är arg och trött och en riktig surtant.

Jag vill ha semester, jag vill göra någonting riktigt roligt och jag vill sova. (Kanske inte nödvändigtvis i den ordningen.) I kväll kommer mannen hem iaf, alltid något."

Ja, det känner jag ingen - har du lekt tankeläsare eller något? Hm, jag är precis lika dan - och borde inte blogga, men överdoserar i bloggen istället... tror jag ;) Inget är liksom kul, men det fortgår - livet...
Må så grankott... ngn som är nyfiken på vem din hemlis är ;)

Sillen stickar sa...

Jag diggar sockarna! Skönt med fina färger blandat med lite ränder och mönsterstickning.
Har hört att grönt är det nya svart= det är grönt som gäller i vår.
Hoppas du snart kommer över vårtröttheten!
/Cilla

Britt-Marie sa...

Två ord VÅRTRÖTTHET och VÅR-otålighet.

Kram

Eva i Halmstad sa...

Komentarer om sockarna överflödiga.
Må så gott på er.
Eva.

Anonym sa...

Hej hej du,
jo det är sant - jag läser och gillar ditt bloggande skarpt!

Gjorde det redan innan jag fick dej som hemlis och hann dessutom tänka att du skulle vara en perfekt sådan - och vips! Så fick jag som jag önskade =)
Jag är inte så säker på att du läser min...

Ditt sista paket kommer att bli lite sent - har lite funderingar på vad jag ska hitta på, men än är jag långt ifrån säker.

Du får klura lite till på vem jag är - jag utlovar ett extra pris ifall du lyckas innan jag avslöjar mig =)

Appropå vårkänslor - jag tillbringade lite tid med att lära mig tyska för en massa år sedan. Min lärare; Frau Blöchlinger, gav mig ett alldeles eget påhittat ord för vad jag då led av: Fruhlingsmudigheit - vårtrötthet.
Ett ord som egentligen inte finns - men som säger Så mycket!

Lite vårkramar för att lätta din trötthet från lilla jag.

Tvärslå sa...

Jag tror som de andra att våren med ljus och hela knaket av växtlighet tar knäcken på en, blir inte naturen utmattad när det växer som det gör så måste väl vi människor bli det.
Men det blir bättre, säjer jag som helst vill gå i ide tills hösten återkommer..

petra.m sa...

Hejsan!
Vilken tur att den sista pinnen höll:) Du gör så himla fina strumpor!! Jag lyckas visst bara knåpa ihop ett par ihalvåret eller så... Men jag vill så mycket mer när jag ser allt det underbara du skapar!!!
Mvh Petra