onsdag 30 april 2008

Glada tongångar från en uppsluppen Gök

Nu har jag lov! Visserligen bara ett litet mini-lov men ändå. Mitt lov ska jag fira genom att städa och diska och tvätta. Hela dagen faktiskt. Men sen ni då ska jag sticka klart minst två projekt. Japp så sant som det är sagt. Det ska bli störtskönt att sitta i mitt nystädade hem och dricka en kopp te och njuta av lite seriös sticktid. Det har blivit alldeles för lite sånt på sista tiden.

Jag har hämtat ut och betalt (uj uj) mina nya glasögon idag. Visst är de skitsnygga!? De är ljusblå innuti och på kanterna, mycket otippat för att vara en dödergök men mycket stylisch.

Ja just det, Alice blev såld igår, till en annan stickbloggerska med familj. Superkul! Tänk att nu är det bara lite mer än två veckor kvar tills dess att de ska flytta, väldigt sorgligt men ändå skönt. Att kliva i bajs när man ska äta frukost är totalt överskattat...

Ha en riktigt skön Valborg så hörs vi imorgon på Arbetarnes Högtidsdag!

12 kommentarer:

Nettan sa...

Snygga glasögon. Jag skulle åxå behöva nya. Sticka ja, jag ska nog sticka mycket i helgen åxå. Gubben är i tyskland så vad ska man annars göra =0)Jag måste städa lite på lördag för då ska vi ha cykelfest här i byn och det kommer då två par hem till mig som kanske aldrig varit här förut. Och då får man väl städa lite i alla fall behöver ju inte skrämma bort dom genast med allt hundhår.hihi

Efwa - Medea sa...

Jättefina/snygga glasögon. Passar dig perfekt. Läcker axelvärmare också. Har du stickat den nu?
Ha en underbar helg. Jag åker till Provence i morgon kväll o har lite trevligt.

miastick sa...

Du är skitsnygg! Ha en härlig valborg!

Åsa sa...

Ursnygga brillor! Men det är aldrig roligt att betala för dom. Men ack så nödvändigt. Ha en härlig valborg.

Britt-Marie sa...

Ha en riktigt skönt valborg och pussa på bebisarna.

Kram

Anonym sa...

Fina brillor. Ja, tänk att det kan vara så tillfredsställande att sätta sig ner, njuta av sin omgivning, och, på nåt sätt, så välförtjänt, få njuuta av ett handarbete? Vad är det för drift man har egentligen?
Trevlig Helg önskar fru P

Anonym sa...

Snygga glasögon!!
Jag behöver också nya, men drar mig in i det längsta för att ta tag i det...

Härliga färger på kläderna också! :)

Dödergök sa...

Tack så mycket för era glasögonkommentarer! Jag är barnsligt förtjust i dem, jag känner mig som en ny uppdaterad bättre version av mig själv. :)

Min cerisa shrug stickade jag ju förra sommaren och jag använder den väldigt mycket, jag tycker att den är så fin till orange och lila. Mitt klädval igår fick inspirera till nytt utseende på bloggen.

Anonym sa...

Ojojojoj, nu var det najs här!
Nya ögon, bra så man ser bra ut... Eller hur ska man uttrycka det? ;)
Hm, och jag diggar layouten... Hm, jisses om man måste vara trötter! Ja, för nu använder jag ord som nästan inte ens existerar i min vokabulär normalt, öhhh... Ilar iväg och gör något annat, inget månne? Det är väl det möjligen hjärnan klarar?
Må så grankott...

Sillen stickar sa...

Väldigt snyggt hur du matchar kläder med dina nya bloggfärger och sen glasögoninnekanten med den ursnygga tapeten! Me likey likey. Jag tänker oxå använda min helg till att avsluta vissa projekt. Så man sen kan kasta sig över nya härliga garnalster. Glad valborg önskar Cilla

Anonym sa...

Finfin shrug! Var kommer mönstret ifrån?

O glasögonen var kalas!

Dödergök sa...

Ännu mera tack ska ni ha, ni är så gulliga! :)
Shrugen är mitt eget mönster, den är stickad i hemlismohair från Agata och den har ett bladmönster längs med kanten på framstyckena så här ser den ut: http://bp0.blogger.com/_1A5N-_-Hfho/RpkjSh5nrcI/AAAAAAAAAgQ/VFG4MJRSlNk/s1600-h/rosa+mohairkofta.JPG