tisdag 20 mars 2012

Tisdag med hopp om livet

Jag har inte mått så bra i några dagar, helt förbannat orkeslös om sanningen ska fram, men nu tror jag att det har vänt. Lite i alla fall.

Det är jag och pelargonerna som vänder med ljuset liksom. Det är så magiskt att klockan är halv sju och det är inte beckmörkt. Idag såg vi tussilago på kvällspromenaden och det riktigt doftade vår. Himmel så underbart!Jag har firat in vårljuset med att beställa gardintyg, jag längtar efter att byta till någonting nytt. Det får bli grått och prickigt så här till våren, fint till alla påskliljor.

Jag har beställt riktigt riktigt fint garn till min hemlisvän också, synd nog kommer jag ju inte kunna visa det här på bloggen för jag vet att hon läser den men jag har väldigt höga förväntningar på det där garnet. Ska unna mig själv en härva eller två till nästa lön. Jag känner att sticksuget börjar komma tillbaks, stickar just nu på min andra Cookie A strumpa ur boken och det går fort framåt igen. (Om jag minns rätt heter den Devon.) Kanske stickar jag alla mönstren vad det lider, skulle vara en kul utmaning om inte annat och sockgarn är ingen bristvara i lagret. Just det här är fabel i en väldigt dödergökig färg.8 kommentarer:

Iréne JB sa...

Dödergökig färg var det verkligen. Hoppas att ljuset gör det enklare att leva och ger dej mer ork tillbaka.

Kristina sa...

Just den färgen av Fabel har jag just stickat ett par vantar i. De var till en kompis. Jag blev helt kär i färgen, så nu gör jag ett par halvvantar åt mig själv!

Manduzana stickar sa...

Jag älskar den där färgen av fabel! Jag har precis stickat ett par halvvantar i det och använder dom jämt :)

Anonym sa...

Maat! såg gott ut, vad var det för något?

Linda sa...

Jag stickar just nu 2 olika par sockor ur boken. Älskar den också! Cookie gör så fina mönster :) Det ena paret gör jag också i Fabel, fast inte en lika dödergökig färg ;)

patricia sa...

Känner igen dom där dagarna! men visst det vänder, lite sakta men säkert. P

Ulrika sa...

Min favoritfärg av Fabel. :-)

Jag har varit alldeles orkeslös den här veckan jag med. Fast inte sjuk direkt heller. Bara vansinnigt trött hela tiden.

Nu har jag äntligen biiil! Så kanske det kunde bli en tur till Dödergökshemmet snart? =)

Annette sa...

Vad heter boken såg att det fanns flera?