söndag 10 juni 2012

Äppeltelefons-favoriter

5 kommentarer:

disa sa...

Hej, jag vet inte om du sett min kommentar i ett tidigare inlägg eller inte, men jag undrar om du har fått nya fyrkantiga stickor hemskickade från Stäkets hantverk och design?

Dödergök sa...

Disa! Hej!Jo idag kom den med posten, eller snarare så låg den i lådan idag när jag tittade. :) Tack så jättemycket, ska bli spännanade att se om den håller! :) jag gillar de fyrkantiga strumpstickorna som jag fick av dig jättemycket!

disa sa...

Åh, så bra att de har kommit!! Jag tycker det var så snällt av henne att skicka dig nya trots att det gått så lång tid och att du dessutom slapp skicka henne dina. I fredags var jag på Hemslöjden och hämtade ut mina nya, så vi får verkligen hoppas att våra nya ska hålla nu!! Roligt att du gillar strumpstickorna.

Och vad roligt ni ser ut att ha haft på stickhelgen.

Och så underbart att ha en rejäl anledning till att få köpa garn! (syftar på ett inlägg där du skrev att du nästan var utan i din strävan att inte köpa hela tiden) Jag för min del är helt galen i garn och borde inte köpa mer hela tiden, men gör det ändock. Som knark för mig! *skrattar* Jag använder dessutom mitt växtfärgande som en anledning till att jag MÅSTE köpa garner. (där det alltid slinker med en heeeel del annat. Plus att får jag sålt mycket garn, FÖRTJÄNAR jag ju att få köpa lite för den förtjänsten) Ja, du förstår att det är min drog va?! ha ha
kramis

Anna-Karin sa...

vilka fina bilder :-)

Johanna sa...

Du tar sp fina ögonblicksbilder :) och du är ju min förebild vad gäller att använda färger :)
Tack för din fina kommentar, sötaste du :)
Kram