tisdag 16 oktober 2012

Om att vara trött

Jag vet inte riktigt vad som händer. Livet rullar på och ändå står det still. Konstigt det där egentligen. Hur två motsatser alltid tycks krocka med varandra. Jag fortsätter mitt lilla fotoprojekt på instagram. Tänker att en dag kanske jag vill minnas den där hösten 2012 när jag var så förbannat trött. Tänker att alltid lurar jag någon.

5 kommentarer:

Saras pyssel sa...

Jag önskar att jag också såg så där fräsch & piffig ut när jag var trött... ;-) Jag hoppas att orken kommer tillbaka snart igen!

Lina sa...

Du är fin du vännen min:)! Puss&Kram

Maria sa...

jobbigt med höst, grått och regnigt och mörkt... men trötthet kan ju bero på annat också, ett besök hos doktorn kanske är på sin plats? Tänker t ex nån vitaminbrist, eller sköldkörtelbersvär... sånt går ju att ta blodprov och kolla!

Anna Martina sa...

Du ser allt bra piffig ut! Vad är det för grå kofta eller sjal du har på en av de sista bilder?

Dödergök sa...

Saras pyssel! Å tack, det var snällt sagt! :)

Lina! Du är finast!

Maria! Tack för din omtanke! Jag har tagit en massa prover och allt är fin fint, jag vet varför jag är trött och jag kan tyvärr inte påverka det, bara att vänta ut tror jag.

Anna Martina! Tack! Det är en axelvärmare som jag stickade för hundra år sen efter att mönster från Drops som jag gjorde om en hel del. Använder den jättemycket.