tisdag 14 januari 2014

Restgarnsrensning

Som så många andra så drabbas jag lätt av lite utrensningsdille så här i början på det nya året. Det ligger väl i sakens natur antar jag. Mitt garnskåp har fått genomgå ytterligare en rensning och jag har delat in mina garner i tre kategorier.
1. Fina garner i lite större mängd, obrutna härvor som jag absolut kommer att sticka någonting av. Tillbaka in i skåpet med dem.
2. Små mängder av fina garner perfekta för restgarnsprojekt, de garnerna åker längst fram i kön, jag ska försöka sticka upp dem före jag ger mig in på kategori 1.
3. Fina till och med lyxiga garner som bara ligger där och blänger på mig. Jag kommer aldrig att sticka någonting med dem jag bara vet det. Dessa garner tänker jag sälja, närmare bestämt på en instagram-bloppis lördag 25 Januari. För pengarna tänker jag unna mig någonting riktigt lyxigt, grått, och silkigt och det ska jag sticka en kofta av. Jag är nämligen så förbannat trött på färg.

Fast som vanligt är ju det en sanning med modifikation för jag har just börjat på ett nytt färgglatt restgarnsprojekt, en liten bebiskofta som heter Speckle men mer om den i kommande inlägg.


3 kommentarer:

frisky frog sa...

Söt söt! Blir kul att se den färdig.
Ja, rensa i "röran" känns alltid mer angeläget samtidigt som man rensar ut julen... =)

Anna-Karin sa...

Glittertind är verkligen ljuvlig såå fin <3

Anonym sa...

Mer färgglad än grå, om man säger så ;). Jättefin!