måndag 24 november 2014

Tvåändsstickningskurs i Granhammar

Igår hade jag min första heldagskurs i tvåändsstickning med utgångspunkt i mitt nya vantmaterial och det blev en väldigt lyckad dag trots att jag bara sovit tre timmar natten innan (pga av teater i Gävle). 

Det är alltid jätteroligt för mig att komma ut bland andra stickare och prata, äta och andas stickning en dag eftersom jag mest hålls hemma med hönsen i vanliga fall. 
Tolv superduktiga, engagerade och glada kursdeltagare stickade tvåändsstickning från tidig morgon till sen eftermiddag. Så roligt att se att alla knäckte koden och började på ett par vantar (annars blev man utan kladdkaka på eftermiddagen...) Min grundinställning när jag har kurs är att deltagarna alltid ska komma därifrån med känslan av att de behärskar tekniken så pass att de kan göra någonting riktigt av sin nya kunskap, inte bara ett prov. 
Ett superfint arrangemang i samarbete med Ostbiten (googla för hemsida) i jättefina lokaler, med god mat och toppenservice. Nästa kurs blir 30/1-15. Jag återkommer med info om hur man anmäler sig. 

1 kommentar:

Alicia sa...

Fy vad roligt, och vad härligt det ser ut! Kul både att hålla kurs och att gå. I just det här fallet skulle jag behöva gå den. Lycka till med kursandet, hoppas det blir oändligt många fler :)