onsdag 9 maj 2018

Gabrielle

 Passade på att ta några snabba bilder på min nya klänning på kvällens hundpromenad.
Det är en Gabrielle från Seamwork. (Ja jag syr många Seamworkmönster men det blir så eftersom jag prenumererar och de har min storlek på alla plagg vilket är helt outstanding, är förbannat trött på att det ska vara lika svårt att hitta mönster som att hitta snygga kläder i större storlekar.)

Jag gillar verkligen den här modellen med prinsessömmar (eller prinsesskärning heter det kanske på svenska?), sitter som en smäck med jättefin vidd i kjolen. Men ryggen är ju den riktiga wow-grejen med den här klänningen, superkul att sy och så snygg! Och den är smart skuren så att det går att ha en vanlig BH och den blir ändå osynlig, stort plus.
Det enda jag stör mig på är att ärmarna rullar sig lite åt fel håll liksom, tror att jag borde sytt i ett sånt där genomskinligt resårband när jag fållade för att hålla ärmen på rätt plats. Vi får se om jag orkar göra någonting åt det.

Jag har sytt i en mjuk ganska tung fast tunn bomullstrikå från Stoff o Stil, jag sydde storlek xxl och det enda jag ändrade var att jag kortade ca 10 cm men jag borde ha gjort det på mönstret från början istället för att försöka fålla bort 10 cm...






4 kommentarer:

Heidi sa...

Ryggen är ju pricken över i:et! Hur snygg som helst!

Malena sa...

Jättesnygg klänning - det syns på dig att du trivs i den! Ryggen är ju bara så läcker.

pia sa...

Kan du förklara lite mer om ur den där "tidningen" fungerar. Får man en digital tidning med mönster eller köper man lösa mönster?

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619