onsdag 27 november 2019

Ett par Anna i restgarner

 Har ni tröttnat på Anna? Inte jag heller! Jag skulle faktiskt säga att det är ett utav de roligaste sockmönster jag stickat och då har jag ändå gjort det själv. (Brukar tröttna på mina egna mönster eftersom jag stickar dem så många gånger innan det är dags för publicering.)

Den här gången vill jag slå ett slag för Anna som restgarnssocka, just för att mönstret består av olika ränder där det går åt väldigt lite av varje färg.

Det här paret stickade jag tidigt i höstas till Per i restgarn och lyxiga minihärvor. Nästan allt garn kommer från Moods of Colors, bara en färg kommer från Manduzana den här gången.
I dessa underliga influencertider kan man kanske lätt tro att jag är sponsrad av Moods of Color och Manduzana men så är inte fallet. Jag köper inte så mycket garn nu för tiden så när jag köper garn vill jag stötta personer jag känner som dessutom både har garner och färger av yttersta toppklass.
Ibland händer det att jag testar ett nytt garn eller att jag får garn i privat present eller till en ny design men jag får aldrig betalt för att tycka någonting om ett garn. Det har aldrig hänt och kommer aldrig hända och jag kommer aldrig rekommendera något som jag inte genuint gillar.

Garnerna jag använt till sockorna är från Moods of Color; Humble Regards from Devon i vitt, mörkgrått och ljusgrått (mitt absoluta favoritsockgarn för tillfället), Soft sock i en lysande turkos och True Corriedale i en jättefin gröngul.
Dessutom använde jag en snutt Manduzana Sock i rost dvs Weasley.

Mönstret till Anna finns i min ravelrybutik och är dessutom uppdaterat med fler diagram som kan inspirera till restgarnsstickning.
Om du vill ge bort Anna i julklapp till någon stickare du gillar finns det fortfarande några få kit kvar i Manduzanas webshop.

5 kommentarer:

Heidi sa...

Nu blev jag ju sugen på att sticka mig ett par Anna till mig själv:)

pia sa...

Inte för att jag är i din sits (får garner att prova osv) men jag skulle heller aldrig kunna säga nåt gott om nåt jag faktiskt inte tycker om själv. Sen är ju smaken som baken, bara för att jag gillar nåt behöver ju inte alla andra tycka som jag. En sak kan jag säga utan det minsta darr på rösten och det är att dina mönster är så fina och välarbetade, och manduzanas garner är mmmm mums.

Linnéa sa...

Så fina! Mina Anna är något av det finaste jag har stickat, så det hade varit kul att sticka ett par till :)

Unknown sa...

Do you understand there's a 12 word sentence you can communicate to your man... that will induce deep emotions of love and impulsive appeal to you deep inside his heart?

Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, admire and guard you with all his heart...

12 Words Who Fuel A Man's Desire Response

This instinct is so built-in to a man's brain that it will drive him to try better than before to take care of you.

In fact, fueling this influential instinct is absolutely binding to getting the best possible relationship with your man that as soon as you send your man one of these "Secret Signals"...

...You'll immediately find him open his mind and heart for you in a way he haven't expressed before and he'll perceive you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly understood him.

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619