söndag 23 februari 2020

Stina

Mitt nya mönster Stina är nu släppt i min Ravelrybutik! (Klikcka HÄR så kommer du direkt dit.)
Stina är en socka med lika delar färgglädje och tradition. Jag fortsätter att döpa sockmönster efter mina favoritlängdåkare och att inspireras av vävtekniker och allmogetextiler.
Det här mönstret har legat som en skiss på min dator sen 2016 och jag stickade även en variant till min man då men det var först före jul 2019 som den rätta inspirationen infann sig och sockan Stina föddes.

Stina passar extra bra att stickas upp i lyxiga restgarner från din favorit-indiefärgare eftersom det går åt så pass lite av varje färg.

Jag har stickat i Manduzana sock i färgerna; A: rosa ‘Nymphadora’ B: turkos ’Pacific’ C: vit ’Natur’ D: mörkgrå ’Jazz’ E: roströd ’Weasley’
Garnåtgång: Ca A:50g B:5g C:10g D:40g E:5g

Stina är tänkta att passa extra bra för dig (och mig) med höga vrister och breda fötter även om de även passar finfint på en smalare fot. Benet mäter ca 16 cm ner till hälen, benets omkrets mäter ca 22 cm och fotens omkrets mäter ca 20 cm i platt tillstånd

Stickor: 2,25 mm eller de stickor du behöver ha för att få rätt stickfasthet. 5 strumpstickor eller en rundsticka om du föredrar att sticka med magic loop.
Stickfasthet: 36 m/ 10 cm Obs! mät över ett flerfärgsstickat parti.
Storlek: 37-43 i de garnmängder som anges men sockan kan självklart stickas längre, tänk då på att det kan gå åt mer garn än vad som anges i mönstret. .

 Du behöver kunna; sticka runt, räta och aviga maskor, läsa ett diagram, flerfärgsstickning, ökningar och minskningar samt sy ihop en tå med maskstygn.

5 kommentarer:

Heidi sa...

Vilka läckra sockor! Precis som du skriver får man genast restgarnsvibbar när man ser bilden av dom!

Linnéa sa...

Jag gillar verkligen hur du har kombinerat de olika mönstren 😍

Unknown sa...

Your Affiliate Profit Machine is ready -

And making money with it is as simple as 1, 2, 3!

Here's how it works...

STEP 1. Input into the system what affiliate products the system will advertise
STEP 2. Add some PUSH BUTTON traffic (this ONLY takes 2 minutes)
STEP 3. Watch the system explode your list and up-sell your affiliate products for you!

Do you want to start making profits???

Click here to launch the system

Efwa - Medea sa...

Så fina sockor. Skulle nog passa mig med superhöga vrister och breda fötter. Skyndar mig till ravelry och kollar in en extra gång!

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619