lördag 1 augusti 2020

 Idag har jag premiäranvänt sommarens finaste klänning som jag sydde i våras. Den här sommaren har ju som alla vet inte inbjudit till så mycket kalasande i finklänning så den har tyvärr inte fått komma ut förns nu. Mönstret är en mix av Harrison Shirt och Lenox shirtdress från Cashmerette. Jag älskar att sy skjortor och skjortklänningar, det är så kul med alla detaljer.
Den här har jag sytt i en ljuvligt fin viskos/bomull från tyg.se, sval och tunn men ändå stabil på nåt sätt i det finaste mönstret jag sett nån gång tror jag.

2 kommentarer:

Heidi sa...

Ååååhhh, så fin den är! Jag älskar ärmlösa skjortor, och ärmlös skjortklänning är ju som grädde på moset!

Gillar att alla detaljer är så genomtänka, och att slutresultatet är så otroligt snyggt!

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619