onsdag 10 mars 2021

Kvistar och löv

 Den här tröjan föddes ur besvikelse och tandagnissel men blev sen min finaste tröja. I december stickade jag en Esther i varsamt ihopsamlade härvor av favoritgarnet Moods of Color Cushy Cormo. Tröjan blev superfin men för liten eftersom jag valde storlek slarvigt och sen inte insåg det förns det var alldels för sent. Jag blev ledsen och trött på mig själv men envis som jag är letade jag reda på Léttlopirester och la snabbt upp till en ny i rätt storlek. Fast sen var det inte så roligt att sticka exakt samma tröja igen och lusten avtog drastiskt. Inspirationen till fortsättningen fick jag av Erika Åbergs fantastiskt fina och inspirerande bok "Stickat till vardags" och mina egna Mistelkoftor jag stickat den senaste tiden. Dessutom älskar jag ju alltid att sticka med restgarner. 

Resultatet blev så himla bra, en lätt och ganska luftig tröja, kort för att passa till midjehöga byxor och utanpå klänningar med breda resårer och ett genomgående mönster av kvistar och löv.

Nästan hela tröjan är stickad av rester (bland annat fick jag rester av en följare på Instagram, tack så mycket!), jag köpte bara till den mörkt chokladbruna. Jag älskar älskar Léttlopi, underbart att sticka med och att bära.

Som vanligt när jag stickar med Léttlopi använder jag allt från stickor 3,5 till 4,5 för att å till jämnast och bäst stickfasthet.


1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}