söndag 29 augusti 2021

En tjocktröja till hösten

Mönster; Det är ingen hemlighet att jag inte diggar Drops nåt vidare (av flera anledningar) men när jag letade efter ett mönster som skulle passa det här garnet, min gulliga brorson och vad jag är sugen att sticka (bara norskt!) så var det här den bästa matchningen. Mönstret heter S37-1 North Star och jag tänker inte göra mer reklam för det än så. Men en klassisk oktröja är ju aldrig fel. Den stickas uppifrån och ner och har förkortade varv i nacken. Jag stickade storlek 5-6 år till en 4-åring och det är jag glad för fast han är rätt liten för sin ålder. Jag följde inte mönstret för kroppen utan anpassade mitt maskantal efter vad jag tyckte var rimligt. Jag tycker tröjan blev så fin på och färgen i kombination med mönstret är verkligen en höjdare.


Garn; Jag köpte Sandnes Smart på nån rea förra året och tänkte hela tiden att det skulle bli en tröja till N. Jag använde 4 nystan av den brända orangea som jag tror utgått tyvärr och 1 nystan naturvitt. Älskar att sticka med Sandnes Smart, det blir så jämna fina maskor och garnet passar så bra att ge bort till barn eftersom det både är mjukt och lätt att tvätta.


Stickor; 3,5 mm till resårer och 4 mm till allt annat.






 

5 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Örtläkemedel för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsförtrollningar
5) Graviditet
6) Uppbrottsspells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Elena Ignat Sandra Pearson sa...

Det otroliga hände precis i mitt liv, min man som lämnade mig och mitt 2 -åriga barn för en annan kvinna, är tillbaka till mig. Saker var svåra eftersom jag inte har jobb och jag tigger mat så min mamma kom till min räddning för att ta mig och min 2 -åriga baby hem, även om problemen inte var lösta men det var lite bättre för mig att söka jobb medan min mamma hjälpte mig med bebisen hemma arbetade hon inte, min bror var den som tog hand om henne, saker fungerade inte för mig egentligen för att jag inte har jobb. Medan jag fortfarande letade efter jobb fick jag kontakta DR ISIKOLO. han gav mig relevant information om hur han kommer att hjälpa mig vilket jag följde och till min förvåning återvände min man tillbaka till mig efter 2 dagar och det blev så förvånad. när han kom tillbaka, förlåtade jag honom för jag vill ha honom tillbaka, han kom hem och vi bosatte oss och saker gick tillbaka som de var eller ännu bättre. Här är hans kontakta honom via Whatsapp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Hej jag är här för att sprida denna goda nyhet till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex -kärlek. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO, den stora budbäraren till oraklet som han tjänar, berättade jag mitt problem för DR ISIKOLO om hur min före detta kärlek lämnade mig och hur jag behövde för att få ett bra betalande jobb. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtsug utan några biverkningar. Han berättade vad jag behöver göra och jag följde och det var gjort. Under de kommande två dagarna ringde Min kärlek till mig i telefonen och sa förlåt för att jag levde innan dess och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig för att be om förlåtelse och jag fick också ett nytt jobb. Inga problem är för stora för att han ska lösa. Kontakta honom direkt på hans kontakter nedan
webbplats: https://isikololovetemple.com
e -post: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp: +2348133261196.

Unknown sa...

Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken hos Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt förlorade förhållande. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka exälskaren, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förvånad när han bara sa till mig att le och ha vila i sinnet som försäkrade mig om att han kommer klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig var jag bara så chockad. Jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och han kom hem och fick också mycket fina presenter bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Om du behöver en effektiv och verklig stavning för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e -post isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

Vilija Rasimaviciene sa...

Besök (Whatsapp: +2348133261196) för någon form av hjälp.
Jag heter Antonela Lasse och jag är här för att vittna om hur den här kraftfulla trollformaren som heter DR ISIKOLO hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var knäckt när min fästmö sa till mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom han hade en affär med den andra kvinnan där han arbetade. Jag grät och snyftade varje dag, tills det blev så illa att jag nådde internet för att få hjälp, det var när jag läste en recension om DR ISIKOLOs stora arbete, då kontaktade jag honom för att få hjälp att få tillbaka min älskare, han hjälpte mig att kasta en kraftfull (försonande kärleksförtrollning) och till min största förvåning efter 48 timmar av kärleksförtrollningen kom min fästman tillbaka på knä och bad mig förlåta honom. Vi är nu lyckligt gifta och allt tack går till DR ISIKOLO Wonders för hjälpen mig rädda mitt förhållande kan du kontakta DR ISIKOLO via hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348133261196