tisdag 16 januari 2024

Varsin ny mössa

 

Vi behövde varsin ny mössa denna kalla vinter. Jag ville ha en lagom varm, lagom tunn och lagom mjuk i en klatchig färg. Per ville ha en varmare variant av sin gamla favoritmössa.

Jag köpte två nystan Tynn Peer Gynt och två nystan Alpakkaföljetråd, båda från Sandnes, för julklappspengarna från farmor. Per fick en ljusgrå och jag en lysorangerosaröd (färgen heter Poppy och är underbar).

Per fick som sagt en ny Skyping beanie och jag stickade bara en mössa i två sorters resår med lite luft uppe på toppen. 

Stickor 3 mm passade jättebra till dubbelt garn och jag är väldigt nöjd med min mössa. Jag är tveksam till att Per kommer byta ut sin favorit från 2014 mot den här men nu har han åtminståne en till fast varmare.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och bot mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}