måndag 21 december 2009

Glöggfest
Vi firade fjärde advent igår med tre olika sittningar. Mannen åker och jobbar idag och vi försöker klämma in så mycket julstämning som möjligt innan han försvinner ner i gruvan. Idag ska jag ta mig en gran och städa övervåningen sen kan julefriden sänka sig över gökboet. Jag pyntar som vanligt väldigt sparsamt, massor av julblommor, mossa och ljus. Inte en endaste tomte så långt ögat når, bara frid och hyacintdoft.8 kommentarer:

Anna sa...

Less is more när det gäller julpynt, jag håller med dig. Den riktiga julstämningen får man inte av glitter och tomtar, den får man av nära och kära.

Rut och Signe sa...

Julstämningen infinner sig när man själv känner sig nöjd med tillvaron och vad den betyder för en själv. Blommor och doft är mycket jul, speciellt hyacinter. Ha det gott, Marie

Tusse Fox sa...

Så sant så! Ingen tomte här heller.
Tyvärr tal vi inte hyacinter, de är ju så vackra.

Unknown sa...

Hyacinter kan man ikke undvære :-)

Linnéa sa...

Hej! jag känner inte dig, men jag satt å googlade på stickning och kom på någon vis in på din superfina blogg. satt å letade efter något enkelt mönster till en mössa, men så kommer jag hit å ser dina konstvärk! kan bara inte lämna utan att ösa komplimanger på dig! underbart så fina grejer du gör!

Anonym sa...

Hej! Jag vill tipsa dig om P3 Live den 29 dec. Det e MB då! Jag vet vi gillar honom båda 2! Ha en go jul! /Emma

Susilull sa...

Njut av julefriden och ha en riktigt skön helg!
God Jul på dej!

Anonym sa...

Så mysigt du har. Kramis Kerstin på Ivön.