onsdag 5 januari 2011

Nytt år, ny stickning

2011 börjar så sakta att ta form, jag går små promenader med hundarna, dricker te, sover en hel del och tycker så där lite småsynd om mig själv. Hoppas att den stora orken och inspirationen ska slå till snart. 4 1/2 dagar kvar av jullovet sen väntar nytt spännande lite läskigt jobb och nytt spännande lite läskigt hus (hoppas jag, vi väntar på elektriker och rörmokare). Bäst att försöka ladda med lite glädje och lugn, skidor på tv och ny fin koftstickning.

Det var längesen sist, förra året blev det nästan 20 par vantar, nästan lika många par sockor och en hel del sjalar och mössor men bara tre ynkliga koftor. Nu ska det bli andra bullar, en grå stickig randig uppifrån och ner historia börjar ta form och den lägger sig som bomull kring hjärtat.

6 kommentarer:

krakel sa...

Heja heja!! Du kommer att få det så bra i erat fina hus!

Hanna sa...

Lycka till med nytt jobb och nytt hus! Ser fram emot att få se bilder från huset! Har tittat in på din blogg mycket men inte kommenterat tidigare. Får sådan inspiration av dina vackra bilder och fina stickningar!

Hanna sa...

Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du se mina senaste tavlor, läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd osv.. Ha en trevlig kväll!

Sara Tristan sa...

Erika, hör av dig någon gång. Jag har inte ditt telefonnummer av en konstig anledning och just nu behöver jag en stor dos av dig, då jag är lika splittrad som min föräldrar.

puss.

/Sara

Maria sa...

Lycka till med koftan! Hoppas att dina sista julloovsdagar ska bli härliga!

Emmy sa...

Det är ju helt otroligt, vad du producerar! Hoppas du får ett fint 2011 med nytt jobb och så huset såklart!