tisdag 1 januari 2013

Och så lite stickat

 Några av 2012 favoritprojekt. Det känns som om jag inte har stickat alls i år men det är ju inte sant för det har jag visst men inte lika mycket som vanligt bara. Den grå pläden är jag supernöjd med den används varje dag och passar så bra i vårt vardagsrum. Linas kofta blev grymt fin, rolig att sticka och med perfekt passform, mer sånt 2013! Min egen Offe gillar jag som bara den också och jag har använt den mycket på jobbet när jag har varit frusen. Mammas vantar och Martins fina Pippi-tröja är andra favoriter. Mina vårgröna muddar användes flitigt när det begav sig och kommer garanterat att komma fram igen till våren.
Långstrumporna till syrran är nog årets skrytprojekt (synd att det aldrig blev några bättre bilder) och systerdotterns bomullströja blev också fin. Svärmor använder sin sjal flitigt och den gör mig sugen på att sticka en till i andra färgställningar. Min gula mössa har jag använt varje dag hela vintern tillsammans med mina randiga vantar så det måste man ju kalla en hit. Den randiga sjalen har jag dessvärre knappt använt alls fast den är så snygg, har kanske inte känt mig så färgglad i år.

Annars känns det som att det har varit ett restgarnsår av sällan skådade mått och ändå är inte garnskåpet tomt än på små roliga skvättar, det känns som att jag har allt jag behöver för ett kreativt stickår 2013! Faktum är att nu ska jag sätta mig i fotöljen och sticka på min humletröja. Gott nytt stickår 2013!

5 kommentarer:

fröken c sa...

Du är ju helt fantastisk -även när du "inte stickar" så gör du helt makalösa saker. Inspiration!

Manduzana stickar sa...

Vad mycket fint du hann med att sticka under 2012!

Karin Eklund sa...

vad härligt det låter med små roliga skvättar av restgarn. jag önskar jag var bättre på att göra ngt festligt av mina stympar. det kanske ska bli mottot för 2013?! Ha en fin start på nya året!

Ilsefin sa...

Jag instämmer med de andra - för att inte ha stickat så mycket så har du hunnit med väldigt fint.

Anonym sa...

Jayantha Chandrasiri Can be an Unconventional Representative Brings Some Film, Historic Device King Dutugemunu For

Look into my web page fumes