lördag 29 juni 2013

En dag att minnas länge

Vi var till Stockholm igår jag och den där mannen jag har. Vi skippade allt vad shopping och turistfällor heter och spenderade hela dagen och kvällen på Djurgården. Helt underbart. 


Vi fikade i Rosendahls fantastiska trädgårdscafe och mycket inspiration till kommande trädgårdsanläggning och växthusbygge fick vi. Det godaste teet på länge hade de också. 
Sen hängde vi på Skansen resten av eftermiddagen. Vi knatade backe upp och backe ner och tittade på hus och trädgårdar och utsikten och vi pratade om en massa bra och viktiga saker och om en hel del trams också. Ja och så fick  mannen se sina älskade grisar och jag fick prata med höns som inte var mina egna. Mycket väl investerade 300 kr ( för oss båda, helt schysst pris tycker jag) och nästan folktomt var det på eftermiddagen. Sen avslutade vi kvällen med Queens Of The Stone Age på Cirkus. Helt sanslöst roligt att gå på konsert även om det är mannens favoriter och inte mina. Sen hann vi hem till en drink på krogen med bästis också. Helt sjukt bra dag!

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Så härligt det låter! :-)

frisky frog sa...

Låter som en härlig dag! =)

maria carlander sa...

Å, Rosendals! Och djurgården! Bästaste bästa ställena i Stockholm. Det låter som en dag att dra in under huden och spara, länge.

MJsson sa...

Såna dagar kan man leva på länge !!

Linda sa...

Vilken trevlig dag ni haft!