måndag 26 juli 2021

Nu finns Bingesockorna till salu på Ravelry! Följ bara den här länken. Du som var med i sockklubben kan nu använda din kod du fick med i det tredje brevet.


Till dig som inte var med i klubben men är sugen på att sticka alla tre sockorna; nu kan du den här veckan köpa alla tre mönstren till rabatterat pris. Lägg bara alla mönstren i varukorgen på ravelry, Fanasockorna, Korsnässtrumporna och Bingesockorna och skriv in koden sommarsockor (små bokstäver) så får du 25% rabatt. (Kontrollera din korg innan du klickar på köp, jag kan tyvärr inte påverka om något blir fel.)


Du kan även köpa garnet som som alla sockor är stickade i. Gå bara in på manduzana.se och välj antingen ett kit eller plocka ihop dina egna färger. Bingesockorna är stickade i Manduzana Sock BFL Twist (80% Superwash Blue Faced Leicester & 20% Nylon)med en sträckning av ca 365m/100g). Det är ett fluffigt men hårt spunnet garn med lite tyngd som ger så fina maskor och en tjocklek som passar min stickfasthet. Amanda färgade till de här sockorna  upp den helt nya färgen ’Bläckblå’ som tillsammans med vit ’Natur’ och den ljust röda ’Molly' (som hittills bara funnits på Sock) blev den perfekta klassiska Bingefärgställningen. 






 

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom/sjukdom
4) Äktenskapsförtrollningar
5) Graviditet
6) Uppbrottsspells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}