tisdag 14 december 2021

Strandfolk, men gör dom skog

Jag har stickat ännu ett mönster från min älsklingsbok Stickat till vardags av Erika Åberg.
Den här gången valde jag vanten Strandfolk men som vanligt fick jag ju lov att hitta på lite eget. Det är det jag tycker bäst om med den boken, att den inspirerar till egna påhitt. Mina vantar blev lite mer skog än strand. Det största tillägget jag gjorde var att jag tyckte att mudden var lite kort och flaxig när jag var klar med vantarna så jag plockade upp på insidan och stickade en inre mudd i alpacka på tunnare stickor. Det blev både gosigt och snyggt tycker jag.

Garnet jag använt är rester av 2-trådigt ullgarn jag hade hemma, mest Kampes 2 trådiga i natur och natursvart och så lite lite Drops Alpacka från längst ner i restgarnslådan till de inre muddarna.

Jag Stickade med stickor 2,5 mm och 2,25 mm till alpackan.

 

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}