lördag 9 april 2022

Sea Glass Sweater fast kofta till en liten brorsdotter

 

Jag såg den här tröjan i början av januari och blev våldsamt kär i den. Mönstret heter Sea Glass Sweater och är ett vuxenmönster och den stickas i rester av DK-garn men jag fick genast lov att riva ut alla mina rester av sport-garn och sticka en barntröja. Jag utgick från mitt mönster Lilla Mistelkoftan och använde samma konstruktion (nerifrån och upp med runt ok), jag valde dessutom en storlek större för att väga upp att hela den här tröjan är mönsterstickad. Om jag inte hade varit så hetsig så hade jag sett att det finns ett mönster som heter Sea Glass Mini som jag hade kunnat köpa istället för vuxenmönstret. Men det funkade väldigt bra att göra så här också. 


Jag stickade koftan runt och klippte sen upp på mitten, på det viset behövde jag inte fästa några trådar för kroppen. Jag valde att montera den med dragkedja för att den skulle kännas lite mer som en jacka. På insidan har jag stickat rätstickade infodringar, dvs belägg, för att dragkedjan inte ska skava.


Garn; Jag har stickat i mina allra lyxigaste rester i ungefärlig sportvikt, till vissa färger har jag använt dubbelt sockgarn. Det mesta är handfärgat från några av mina favoritfärgare Dandelion Yarns, Moods of Colors och Manduzana. Men den innehåller också garn från Sandnes och Cascade. Allt är mjukt och gosigt. Jag har ingen aning om hur mycket garn som gick åt men det var det perfekta restgarnsprojektet.


Stickor; 2,5 mm till kanter och resårer och 3,5 mm till allt annat.


3 kommentarer:

Linnéa sa...

Så fin!

Anonym sa...

Superfin ❤️

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och bot mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Breakup trollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}