onsdag 9 maj 2007

Ärmproblemet löst!

Haha jag kom på den ultimata lösningen, en kortärmad kofta så klart! Nu blir den ju bombsäkert klar tills på fredag. Man får inte vara dum inte. jag tycker att det blev snyggt med en moss-stickad knäppkant, det passar ihop med moss-stickningen inuti flätorna. Som ni ser på den suddiga bilden har jag bara en kant kvar nu men jag tror att jag ska köpa knappar innan jag stickar den så jag vet hur många hål jag ska göra. Jag kom på att knappar var bättre för damen som ska få tröjan är väldigt känslig för kli och en påsydd dragkedja kan ju vara lite vass.



Så här duktiga var vi igår eftermiddag. Mannen tvättade fönster och jag satte upp en ny gardin och planterade om pelargonsticklingar, tyvär synns det ju lite dåligt på den här kvällsbilden men det ser väldigt stämningsfullt ut.
Här synns gardinen lite iaf. Jag vävde över 10 meter av det här myggtjällsmönstret och sydde gardiner till min mamma när hon fyllde 50 förra året. Den här lilla snutten blev kvar till mig och nu blev det ett improviserat insynsskydd av det. Sommrigt och romantiskt tillsammans med prismor, pelargoner och fina krukor. Nu fattas bara resten av huset då.

Jag hoppas på en loppisrunda senare idag, vi får se om jag gör några fynd! :)

2 kommentarer:

Agata sa...

Det är klart du gör loppisfynd. Det gör man ju nästan alltid!

Vacker gardin! Hoppas mamma blev glad.

Smart lösning på koftan. Jag tycker att det är jättefint med mosstickning, så det var ett bra val.

Anonym sa...

Så fina myggtjälls har min mormor också gjort. Jag vill ha dom!