fredag 13 november 2009

Tinnitus i hjärtat
Jag är tom på ord. Så är det ofta på fredagarna, alla ord har gått åt under arbetsveckan. Kvar är bara suddiga tankar och önskningar inför helgen. Tankar om glögg och tio timmars sömn. Önskningar om att bli klar med någonting, få någonslags ordning och något avslut. Om tio minuter kommer hundarna hem och jag är inte längre ensam med katten. Ska tända en brasa i kakelugnen och ägna mig åt en sak i taget, dricka te och läsa Sent i November fast det fortfarande är tidigt.


5 kommentarer:

gletting sa...

Hei Dødergøk!
Hilsen fra innerst den lengste fjorden, har fyrt i ovnen, sol og pent vær, selv om sola bare skinner på huset vårt i 2 timer nå. Lyst likevel, så det gjør ikke noe. Jeg skriver bok, så orda mine er også brukt opp for denne uka, men har flere masker igjen å strikke! God helg til deg og dine, det er alltid så fint å kikke inn til deg! Hilsen Grete

fale artut sa...

Ha en riktigt skön och vilsam helg!

Linda sa...

Söt katt! :)

Stick-kine sa...

Krama katt, det är riktigt vilsamt!

Kristina sa...

Många fina grejor sen jag hälsade på sist! Ledsamt med vagel i ögat, men det hade varit värre för en kille, för hade man tänkt på att "en oskuld är en vagel i djävulens öga". Det är väl knappast applicerbart på en tjej, eller?