måndag 26 juli 2010

Gröna löv och svarta naglarGrönt är skönt och allt det där. Det känns lite som höst och jag har avskavt nagellack. Inatt när jag inte kunde sova tänkte jag på allt jag ville sticka och blev lite stressad. En sak i taget göken!

8 kommentarer:

Maria sa...

Snyggt mönster - på strumpan,alltså!Du är visst en flitig myra.Visst kan man bli stressad av allt man vill göra, för det finns ju så mycket fint och läckert av diverse slag.Men om man kan försöka göra alla sådana tankar till dröm-moln,så kan de ju få sväva med i tillvaron och förgylla den.Kanske också bidra till någon liten natt-dröm....?
Problem med sömnen är ofta stressrelaterat.Har du sökt hjälp?Om inte,tycker jag att du ska göra det.Livet fungerar ganska dåligt om man inte får sova, det är i alla fall min erfarenhet.
Var rädd om dig!
Maria

Ingela sa...

Fräcka strumpor både vad gäller färg och mönster. En liten försmak av kalla fötter har vi ju fått de sista dagarna. Men sommaren har bara gjort uppehåll får vi väl hoppas säger dom och det får vi förlita oss på.

Här har det varit en förmiddag med sol men nu verkar den ha gått och lagt sig...
Ingela

Sju sorters garn sa...

Snygga sockor, både färgen och mönstret! Det kan ju vara bra att ha några sockor redo, man vet ju aldrig när hösten tänker smyga sig på...

Dödergök sa...

Maria! Mina sömnsvårigheter är något jag lever med, tack för omtanken!

Ingelapingela! Tack! Vi får hoppas på att vi kan njuta av barfotafötter ett bra tag till.

Sju sorters garn! Tack! Strumpstickningen är alltid pågående hos mig oavsett årstid, lite som en snuttefilt kanske. Jag älskar att sticka strumpor.

Iréne JB sa...

Hihi, ser ut lite som mina tånaglar just nu. Avskavt ska det va :)

Iréne JB sa...

PS. Snygga strumpor som vanligt.

Froding sa...

Hej!
Jag har precis ett par av dessa sockor i PRECIS samma färg!!
Ha dé//Marianne

Carin@Ullhärvan sa...

Det är konstigt det där att man ska bli stressad av det man tycker om att göra, jag ligger också på nätterna och planerar. Ibland är det så jag nästan kravlar ur sängen för att påbörja ngt eller leta garn trots att jag är hur trött som helst. Finfina strumpor du gör!