fredag 27 augusti 2010

App lapp sa att du knapp...

Jag fick faktiskt iväg mitt paket fast det är lite kaos här. Det är underbart bra kaos men ändock är jag inte så pålitlig och punktlig för tillfället. Snart snart ska jag berätta vad allt handlar om.

Jag måste bara tacka för alla kommentarer om mina tvåändsstickade halvvantar. Jag blir jätteglad och lite generad. Tack så mycket alla fina!
Hoppas att alla får en mysig helg. Jag tror att jag ska försöka plocka lite svamp och kanske sy någonting. (Knappfodralet gav mersmak.)

7 kommentarer:

Bokstickan sa...

Ja, dina halvvantar är fantastiskt fina! Och knappfodralet! Det är så att till och med jag blir sugen på att sy när jag ser det. Blir så inspirerad av din blogg. Och glad!

Maritas Maskor sa...

Åhh vilket fint paket med knappar!!
Perfekt matchade tyger! Vad glad hon ska blir som får det!!
Och du ska absolut suga åt dig av berömmet! Vissa bloggar längtar man efter att de ska vara uppdaterade med nåt nytt kul och en sån är din Dödergök!
Trevlig helg!

Maria sa...

Vilket gulligt knappfodral! Du sprutar av idéer, det är kul. Ha en fin helg - hoppas att du hittar många läckra svampar.
Maria

Paradiset Kaos sa...

Det är väl bättre sent än aldrig
:-)

marybead hantverk sa...

Så sött!!! Har en massa tyger som jag köpt på loppmarknader... Nu ska jag också börja sy och sömma! Hälsningar från Finland!!/Mary

Helena sa...

Du är ju flitig som en myra! Beröm på bloggen ska du bara suga till dig, det är du värd. Hoppas vädret håller till en skogstur.

sticksIDAn sa...

Å, tack kära du! för ett fantastiskt knappaket! Jag tycker väldigt mycket om det och jag kommer verkligen att få användning för knapparna (om jag bara hinner sticka de där koftorna..) Ska blogga lite om det, förhoppningsvis imorgon.