söndag 22 augusti 2010

Hej då sommar!

Nytt restgarnsprojekt i vinterfärger som gjorda för en julotta. Jag har sagt hej då till sommaren nu. Det gör inget. Jag tror att hösten 2010 kan bli riktigt bra.

10 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Härligt!

Maritas Maskor sa...

Det ser ut att bli lika vackra vantar som vanligt från dig!
Även om jag inte vill bli av med sommaren än, så låter det väldigt mysigt med julotta!!

Lisa sa...

Vad vackert det ser ut att bli! Jag måste bara fråga, när du tvåändsstickar vantar, stickar du alltid två i taget? Är det när du "skriver mönstret" samtidigt som du stickar? Bara nyfiken, det verkar vara väldigt smart iallafall :-) Tack för en trevlig och inspirerande blogg :-)

StinaKajsa sa...

Sticka fina vantar kan man göra även om det är sommar Dödergök! Jag vill ha kvar sommaren länge än. Förstår inte hur fort du stickar!! Önskar jag hade lite mer av din fart och kunde sticka så fint.

Dödergök sa...

Anna-Maria! Tack!

Maritas Maskor! Tack så mycket, det dröjer inte länge sen är det advent. Kusligt men sant.

Lisa! Jag stickar bara båda samtidigt när jag stickar med restgarn i små mängder. Annars stickar jag en vante och försöker desperat komma ihåg hur jag gjorde när det är dags för vante nr 2. :)


StinaKajsa! Visst kan man sticka vantar på sommaren men nu känns det som att den flugit bort från mig.

Manduzana stickar sa...

Det är verkligen julvantar. Nu längtar jag nästan lite!

Ulrika sa...

Jag har också sagt hejdå till sommaren, trots att jag inte riktigt fick någon ordentlig sådan i år. Känns det som i alla fall.
Men det känns helt ok, t.o.m. bra, att hösten är här nu. Höst är härligt!

Iréne JB sa...

Jag gillar nästan alltid hösten. Föst färgerna sedan alla tända ljus. Och fina vantar gör du också.

Anette sa...

Jag älskar hösten! Jag måste också säga att jag beundrar dej enormt för allt fint du stickar! Jag fattar inte att du kan alla dessa olika tekniker och att du kan göra så fina mönster. Hade du bara bott i min närhet hade jag bett att få gå på kurs och lära mej iaf en bråkdel. Ha det bäst!!!!!

Lisa sa...

Hej! Tack!! Jag är helt nybörjare på tvåändsstickning och älskar teknisken, skönt att höra att det finns en lösning på problemet ;-) Jag sitter och försöker skriva ner så jag ska komma ihåg vad jag gjort...men två på en gång skulle ju lösa problemet! Tack snälla för hjälp :-)