tisdag 15 februari 2011

Tvåändsstickning

Ganska ofta får jag frågor via mail eller här på bloggen om en kurs i tvåändsstickning. Nu blir det av, i sammarbete med Stickamera blir det en avslappnad kurshelg i Rättvik i tvåändsstickningens tecken. Läs allt om kursen här. (klicka på länken.) Lite pirrigt och väldigt roligt, jag sitter just nu vid köksbordet och designar ett specialskrivet mönster för helgen.

Har du frågor kring kursen hänvisar jag dig med varm hand till fina Ulrika, hon håller i det praktiska. Jag är bara med på den roliga biten. :)

11 kommentarer:

Nilla K sa...

Vad roligt! Önskar bara att kursen var där jag bor... Är så sugen på att lära mig.

Maria sa...

Så duktig du är! Det är säkert många som vill komma till din kurs och lära sig tvåändsstickning. Kan du inte ha en kurs på din blogg också? Jag skulle nappa direkt! Lycka till med mönstret!

Anonym sa...

Jag har anmält mig! Ska bli såå roligt!!
/ Anneli

ylva sa...

Vad kul ! önskar dig lycka till

maria carlander sa...

Men åh så roligt! Jag har precis hittat in i tvåändsstickningens förlovade land, och önskar dig stort lycka till med kursen och massor med cred. (Du är, när jag tänker efter, anledningen till att jag ville lära mig tvåändssticka. Och nu tror jag att jag är fast)

Ett nystan.. sa...

Åh, så synd att det är så långt mellan Rättvik och Växjö :(
Vill ju lära mig nuuu...

Hanna sa...

Jag kommer :D
Och jag tycker det ska bli grymt kul, både att lära mig tvåändstickning och sedan att få träffa några ansikten bakom bloggarna :)

Anonym sa...

Va roligt! Har länge velat lära mig.
Kommer det fler tillfällen? Kanske i sommar? Eller det är inte bestämt ännu? Jag kommer iaf anmäla mig om det kommer en kurs i sommar :)

Tack för en bra blogg!

/vargull

Anonym sa...

Skulle jättegärna komma men bor i södra sverige.Kan det inte bli en kurs lite längre söderut oxå??

handarbetaren sa...

whiii heja dig
spread the word

Lillannen sa...

Jag vill, jag vill, men mannen ska få nya knän i samma veva så jag får stanna hemma. Men vad jag hoppas att det blir en kurs till. Har för övrigt aldrig varit i Dalarna..........