måndag 28 mars 2011

Sen sist

Vårt internet dog och jag blev sjuk (två helt oberoende händelser men som tillsammans lett till bloggtystnad. Vi kör en liten resumé av veckan som gått. Jag har jobbat och jobbat och jobbat. (Tills jag blev sjuk i fredags, då jobbade jag lite till ändå och sen åkte jag hem och sov i 24 timmar typ.) En dag var jag iaf så här blommig och fin när jag gick till jobbet.
Jag älskar såna här lite tunnare , vekare brokiga tulpaner, de här köpte jag i torsdags och de står sig fortfarande jättebra i vår kylskåpskyla.
I lördags fick jag jättevackra ljusrosa rosor av min man för att jag var så sjuk så sjuk. Det händer inte ofta men det hjälper mot de flesta åkommor.
Igår kännde jag mig lite piggare på förmiddagen så jag passade på att baka filmjölkslimpor med kummin. Sen var det bara att gå och lägga sig igen.
Idag är jag hemma från jobbet och försöker vila upp mig, (vi har studiedag idag och jag missar en spännnade föreläsning men jag missar inga lektioner iaf) ska bara dricka te, sova, äta apelsiner och kramas med mannen som har ledigvecka.
Kvistarna jag tog in för ett tag sen är på gång och ska börja blomma nu, väldigt vackert och väldigt vårigt. Nu blir det frukost, sen ner i varma sängen igen för här är det iskallt idag.

7 kommentarer:

ylva sa...

krya på dig! Min familj är på väg in i förkylningsträsket hoppas att jag klarar mig.
Vad vackra dina kvistar har blivit! snart snart!
Jag har en ledig dag idag , tror jag inspireras av dig och hämtar in lite ris...Det hjälper att ha fint omkring sig :)

Anonym sa...

Sjukdomsträsk här också.... Vilka underbara bröd,vackra är de och ser underbart goda ut.Fattar bara inte hur du orkar med sådant när du inte är kry, jag är så ynklig när jag är sjuk,som en äkta karl.

Charlotte sa...

Krya på dej! De flesta är rassliga den här tiden på året!

Anonym sa...

Krya på dig.Underbart att ha en make som förgyller tillvaron med blommor.Det brukar min man göra ibland.Igår fick jag rosor för att jag varit trött och haft ont i lederna efter vår flytt.Jag känner mig redan bättre.
Sköt om dig./Ella.

myzpyz sa...

krya på-kramar från mig som är hemma med storsonen som har huvudvärk, hosta o feber...
sköt om dig :)

Anonym sa...

Vilken talang du är, så höga och fina blir aldrig mina limpor när jag bakar. Vart har du hittat receptet.//Lisalotta

Dödergök sa...

Tack så mycket för alla krya på dig-kommentarer, ni är fina ska ni veta!

Limporna var någonting jag slängde ihop bara, alltså inget recept tyvär.