fredag 4 januari 2013

Rosa strumpor i avbruten mosstickning

 Mönster; Strumpor i avbruten mosstickning,(här finns en ravelrylänk till liknande strumpor) fritt ur huvudet. 60 maskor, passande en damfot. Ett utav mina absoluta favoritmönster för restgarner, här har jag stickat i två olika enfärgade garner men använt samma flerfärgade garn genom hela strumpan. Typisk tv-stickning.

Garn; Ingen aning, rester från fina Ulrika i rosa och ljusbrunt.

Stickor; 2,5 mm strumpstickor.12 kommentarer:

Iréne JB sa...

Fina strumpor som vanligt. Önskar att jag vore lika flitig sockstickare som du :)

Dödergök sa...

Iréne JB! Tack! Det är så tacksamt att sticka strumpor på något vis, avkopplande och snabbt och det finns alltid någon som behöver att par varma strumpor.

Maja sa...

Underbara strumpor, snygga att se, sköna att bära, men jag tappar bort mig i mönstret hela tiden.
Visst har du rätt om strumpstickning och TV tittande. Jag bär handstickade strumpor året runt!
Kram på dig duktiga gök!

Sanna T Sköld sa...

Vilka härliga strumpor!! Blir sugen jag med. Har just stickat färdigt ett par. Gott Nytt Sticka år 2013. Kanske möts våra vägar även detta år :D

Ulrika sa...

Det är nog Fabel båda två tror jag.

Finfina sockor blev det!

Ida sa...

Avbruten mosstickning ser så härligt ut! Jag har tänkt sticka ett par såna strumpor i evigheter nu, måste ta tag i det, tack för att du påminde mig! :)

yvonne sa...

Supermysiga strumpor, blir jättesugen att prova, finns inget skönare än hemstickat på fötterna. Mysig blogg, kikar in snart igen

sinneskatten sa...

Avbruten mosstickning vad är det? det ser väldigt fint ut.

Anonym sa...

Jättesnyggt. Följer din blogg och blev sugen på avbr mosstickning. Jag har ett par nu men använde för mesig färg i garnet så det blev inte den effekt jag tänkt. Får börja på ett nytt par med häftigare färg. Marie

Calla sa...

Lycka ser nog ut ungefär som ett par färgglada strumpor stickade av Dödergök. Nu har jag sett tre fina strumpor på raken här i bloggen - älskar dina färgkombinationer som man själv kanske inte i hade kommit på. Om jag nån gång lossnar från sjalstickningarna borde jag låta mig inspireras att försöka mig på ett par sockor i nån rolig kombination. Bara så evigt långsam... :)

Anonym sa...

JAG har äntligen fått till ett par strumpor i avbruten mosstickning - har längtat så länge efter att få prova på - så himla skoj så nu stickar jag på ett par till :-)
Tack snälla Göken för inspiration och idé, dom blir ju jättesnygga!
/Birgitta

snyggmimmi sa...

Urläckra! Har du prövat att sticka avbruten mosstickning i tvåändsstickning?