torsdag 2 januari 2014

Hej då 2013!

Så går ett år i från vårt liv och kommer aldrig åter. 2013 har blandat och gett känns det som, många stunder av ren och skär livsglädje och blandats med ganska djupa dalar. Men det är väl så livet är mest hela tiden. I alla fall för mig.
Bra saker 2013 har varit att jag har fått träffa mina sticksystrar flera gånger under året ( det borde ha blivit ännu fler gånger), jag har över huvud taget stickat väldigt mycket och det känns som att jag har utvecklats och lärt mig en hel del nytt. Sommaren var helt fantastiskt varm och vi var utomhus mest hela tiden, vi fick mycket gjort i trädgården och hönsen fick ett färdigt hönshus och en jättefin hönsgård. Jag fick privilegiet att jobba med värdens finaste ungar och jag hoppas att de fått med sig någonting av mig inför fortsättningen. Jag har läst en hel massa, främst ungdomsböcker och jag har varit ute och rört på mig mycket mer än på länge. Jag har varit förälder ett helt år och jag har lärt mig mycket av den resan. Håkan släppte en ny skiva och den var mitt soundtrack hela våren och sommaren och på Lucia var vi och såg honom och hjärtat och natten var full av möjligheter och dans.

Så hoppas jag att 2014 ska bli, ett år med lättare steg och sång i hjärtat. Mindre oro och mer av allt som gör mig glad. Och detsamma önskar jag er kära bloggläsare!

6 kommentarer:

maria carlander sa...

Det önskar jag dig av hela hjärtat -bästa gök!

myzpyz sa...

allt gott o ett fint år 2014 :)
kraMyz

Mikaela sa...

Gott nytt år kära du! Hoppas att vi får träffas även i år <3

mormor sa...

Jag hoppas att det nya året går varsamt fram mot dig, o att det blir bättre än förra. Även jag hade ett tufft 2013 och hoppas att detta nya året blir bätre o att krafterna återkommer för både dig o mig.
Kram. Monika

Petronella sa...

Önskar dig ett gott kommande år och vill passa på att tacka för all inspiration du gett mig under året.

Irene Lundell sa...

Din entrådiga tröja är riktigt fin. Har massor med växtfärgat entrådigt garn och hittade genast inspiration vad jag kan göra av delar av dem. Tack för det!