onsdag 16 mars 2016

Floribunda

 Floribunda är det andra mönstret i Manduzanas och Dödergöks sock-klubb 2016.
Mönstret kommer endast vara tillgängligt för sock-klubbens medlemmar tills dess att klubben avslutas men det kommer kunna köpas på Ravelry i juni 2016.

Floribunda betyder ”rikblommande” och det stämmer bra in på de här vårglada sockorna med flerfärgsmönster. Likt de första vårblommorna bjuder Floribunda på en busig och färgsprakande vitamininjektion till din socklåda.
Sockorna stickas från mudden och ner, skaftet har flerfärgsmönster i kolumner som sen fortsätter ner på foten. Floribunda har en istickshäl som stickas på en gång och en mönstrad sula som gör att sockorna är lika fina från alla håll.

Till de här lite tjockare sockorna har Amanda färgat två helt fantastiska nyanser i sin nya garnbas Manduzana Merino Sock Sport (300m/100g 80 % superwash merino /  20 % nylon). Den gula heter ”Clementin”  och den lila ”Viol”, tillsammans blir det de perfekta krokusfärgerna som ögat längtar så mycket efter så här års.
Garnet är härligt stunsigt med en fin twist och flerfärgsstickningen blir tydlig och distinkt. Att det dessutom är lite tjockare gör att stickningen formligen flyger fram på stickorna.

Amanda och jag är väldigt glada och stolta över att få presentera det här paketet och vi hoppas att ni ska bli lika glada av Floribunda som vi blir! 

P.S Kom ihåg att besöka Manduzanas webbshop, en liten fågel viskade i mitt öra att nya garnbaser är på väg in. 6 kommentarer:

Heidi sa...

Jättefina!

Katrina sa...

Åh så fina!

Katrina sa...

Åh så fina!

Hanna sa...

Mönster och garn i en kombo likt smör!

Lotta i S-vall sa...

Ljuvliga...härliga färger och.......ja bara ljuvliga.
Längtar till juni nu 😚

Lotta i S-vall sa...

Ljuvliga...härliga färger och.......ja bara ljuvliga.
Längtar till juni nu 😚