söndag 28 juli 2019

Ashton och Winslow culottes från Helen's Closet

 Försökte köpa ett par shorts häromdagen eftersom det var ett totalt skrattretande fiasco så sydde jag i rena ilskan ett par till Winslow Culottes (med exakt samma ändingar som mitt första par) och en Ashton top också den från Helen's Closet.
Jag sydde den korta varsionen i storlek 24 och gjorde en FBA och så förlängde jag nederdelen av livet med 2 cm. Jag använde en viskos från Stoff o Stil som legat i skåpet i över ett år till både under och överdel, tanken är att jag ska använda dem ihop som en falsk byxdress.
Det var otroligt svalt och skönt med en flaxig dress i viskos i dagens 30-gradiga hetta, väldigt ovant för mig att klä mig på det här viset men på ett bra sätt.
Toppen gillar jag jättemycket men nästa gång ska jag sy den i ett stelare tyg och så ska jag sy den längre versionen så jag kan ha den till jeans.2 kommentarer:

Heidi sa...

Väldigt snyggt!

Och svalt och skönt ser det också ut att vara:)

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619