lördag 27 september 2008

Höst-tårtaIdag fyller mannen år. Han firar genom att vara ute på en fisketur. Jag är för sjuk för att följa med. Istället stannade jag hemma och bakade en riktig hösttårta till honom. Sockerkaksbotten, fylld med grädde och frysta hallon, garnerad med chokladtryffel med arraraks-smak.
Jag stickar ett par fingervantar till honom men de hinner nog inte bli klara idag, jag har för mycket att göra och jag är alldels för trött. Den här förkylningen är inte rolig längre. (Det har den iof aldrig varit men nu är den RIKTIGT tråkig.)
Imorgon ska vi ha valpträff med alla valpar och Meja o Lipton, det ska bli så kul att se alla igen och få gosa lite. Jag får väl fylla upp mig med alvedon och halstabletter.

6 kommentarer:

Mikaela sa...

Jag vet hur det är med utdragna förkylningar... Jag var förkylf från maj till augusti, frisk i 2-3veckor och nu är jag sjukigen... Långt ifrån roligt... snörvel, host, host... Krya på dig!

Oban sa...

Krya på dig. Tråkigt att vara förkyld. Din blogg blir man så glad av att titta in på. Man får så mycket inspiration också. Krya på dig.

Anonym sa...

Åh, kya på dig. Det låter inte helt fel med tårta och hundträff :-)

Jag har precis tagit ut mohairsaken ur tvättmaskinen: det var tur att jag lade den i ett örngott, för ganska många ekollon hade lossnat. Fast det verkar ha blivit en liten bubbla ändå, eftersom gummibandet fortfarande satt fast. Nu ska den få torka på elementet i natt. Men de flesta ekollon satt kvar och det var många!!!

med nål och tråd sa...

Så smarrigt!

Anonym sa...

Ja usch, det är riktigt envist det som går nu. Sambon är inne på sin tredje vecka och jag på min andra.

Hoppas du får må bättre snart!

Grattis i efterskott till mannen din!
Den tårtan ser verkligen god ut!

Dödergök sa...

Tack för alla snälla hälsningar, jag ska ringa vårdcentralen imorgon, om jag får komma in är en annan sak men jag måste iaf försöka göra någonting åt det här nu. Jag vill vara frisk och stark och pigg!