måndag 12 juli 2010

För varmt

Det är för varmt för att sticka. Jag kan även meddela att det är för varmt för att spinna. Nej nu går jag och tar en kall dusch istället.

6 kommentarer:

Sara sa...

Jag håller med dig! Jag har också försökt att spinna men ullen bara klibbar fast i händerna på mig :) Ska också ta en kalldusch innan jag smälter i värmen :)

Gillar färgen på garnet!
Hoppas du hittar lite skugga!

Iréne JB sa...

Idag blev det att kolla sandskulpturer här utanför Norrköping. Coolt. Barnen och jag byggde en egen i den gigantiska sandlådan innan vi doppade oss i bråviken. Det var precis vad jag behövde. Nu orkar jag sticka lite ikväll.
Ha det gott!

Garntrollet sa...

Superfint garn och "gladig" färg :-)

Jag försökte spinna lite i helgen, men det var för varmt! Då passar det bra med enkel stickning/virkning i bomullsgarn :-)

Maritas Maskor sa...

Jaa, det går trögt med det mesta nu i värmen! Jag har senaste veckan stickat dina fina krumelursockor och ikväll sydde jag på det sista av krumelurerna.
Det är lite mörkt för foton nu, men imorgon ska jag fota dem och lägga ut på bloggen.
Tack för all inspiration!!
Kram, Marita

Anonym sa...

Jag stickar en Linkofta i värmen.Sval och trevlig stickning.
I skuggan med en melon drink går det utmärkt.
Melondrink(såg på TV:
Skär en vattenmelon i tärningar och frys dem.
Mixa melonen och tillsätt saftiga bär som också mixas och pressad citron.Blanda och lägg i Mynta eller citronmeliss.Lite sockerdricka.Mums!!!
Sköt om dig i värmen./Ella.

Matilda sa...

Jag håller med. Jag blir utmattad av att sticka. Speciellt som jag börjar sticka på mina vintergrejer nu, så de hinner bli klara. Jobbigt med massa ull i knäet när det är 30 grader varmt...