söndag 5 juni 2011

Söndagskväll
Söndagkväll, den första riktiga middagen ute, trött i kroppen men varm i hjärtat. Imorgon ska jag köpa växter till min nya plantering och måla klart klädkammargolvet (det blir sååå fint där uppe) men nu ska jag bara njuta. Barfotafötter mot solvarmt gräs och garn som möter stickor. Livet är ändå ganska magiskt.
7 kommentarer:

Manduzana stickar sa...

Det ser mysigt ut :)

Anonym sa...

Härligt med lugn och harmoni!
Äta måste man..men sticka är inte så dumt. Väntar nu på min andra operation efter sommaren. Ny axelledpaket på höger. Förra operationen stickade jag ett varv 4 timmar efter op!!(Feb 2010)Min reumatism "äter upp" hela kapsel..knota..och brosk!!Ny höftled juni 2010.Vi skiter i det!
Tack för all inspiration!!/Ella.

Iréne JB sa...

Barfota i gräset är underbart om gräset inte hunnit bli torrt och stickigt (vattnar aldrig gräs, det brukar ju komma tillbaka ändå).

Maritas Maskor sa...

Åh, det ser underbart gott ut!
Fantastiskt fin bild av kissen. Hon ser verkligen ut att trivas i trädet och fina vädret.
Ha en jättefin nationaldag!

stick i kanten sa...

Alltså;- din katt är så översöt! Vore jätteroligt vi fick litet mer av henne i någon bloggpost. Har själv en älskad kise som har "dresserat sig själv" kan man säga bland alla garner och trådar i detta hus.
Har liksom fattat själv att han inte ska jaga eller klampa ner i det matte håller på med när hon sitter och stickar eller skissar på något.
Istället lägger han sig på strategiskt ställe, c.a en meter i från, och glor som hypnotiserad samtidigt som han spinner högljutt.
Mitt kreerande av saker o ting har (som det verkar) blivit en av min katts högsta nöjen att ligga och betrakta. Kan göra så i två timmar utan break! Rörande. Hur är din lilla Maja till kattlynnet?
Ha en fortsatt bra kväll! Christina

Anonym sa...

Tack för att du hjälper mig att också kunna njuta av livet =)/Hanna

Anonym sa...

Hej!
Vilken gullig katt är det en maine coon? Den ser ut som en sådn ialla fall. Har 2 st själv.Har tänkt en del sen jag började att läsa stickbloggar, att dom flesta är kattmänniskor och att de flesta dricker te! Jag är likadan!Mvh Veronica