torsdag 27 december 2018

Alpackatröja till lilla N

 Minsta lilla syskonbarnet fick en gosig alpackatröja (och matchande tidigare bloggade tossor) i julklapp. Inget mönster bara stickad uppifrån och ner med knäppning på ena axeln och förkortade varv över bakstycket för bättre passform.
Väldigt enkel och rolig stickning där garnet får spela förstafiolen.

Garnet är Ilo handspun alpaca ett garn som tyvärr inte görs längre men som förut såldes av Organic Knitters. Väldigt mjukt och härligt tjockt och lagom ojämnt, perfekt för rätstickning. Jag hade tre härvor kvar och de gick åt lite mer än två till den här tröjan. Nyanserna skiljer sig lite mellan härvorna  men jag tycker inte att det gör något.

Jag tror att jag stickade resåren med 4:or och resten med 4,5 mm.
Knapparna är vintage.
5 kommentarer:

Heidi sa...

Fint det är med det rätstickade och kontrasten med snedslån på axeln med vintageknapparna. Den matchar de rätstickade tossorna bra:)

MOO sa...

ครีมรกแกะ Articles and stories presented Is of interest to many people Including me too.

Mayny sa...

Agree ..... กระจกเทมเปอร์ For many comments It's interesting and interesting to follow for articles on the website.

Mayny sa...

กระเป๋าเดินทางราคาถูก I am interested in every comment. There are some that I understand and disagree in some articles.

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619