måndag 4 november 2019

En tunika i ylle och viskos

Sydde min gamla vanliga Stoff o Stil tunika (som inte längre säljs online iaf) i en stuvbit kypertvävd ylle/viskos jag hittade i min garnskåp. Jag gjorde en infodring i flanell runt halsen istället för att bara fålla den och fållade även ärmarna med flanell. Det blev en jättemysig och användbar höst och vinterkläning. Jag har sytt en hel del bra vardagsplagg under hösten som inte fastnat på bild än men jag tänkte försöka dokumentera lite under veckan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt det låter dessutom som en skön materialkombination.
Härligt när man hittar en modell/ett mönster som är bra så man kan använda det många gånger.
mvh Fröken Slöjd

Heidi sa...

Vilken härlig materialkombination!

Snygg på utsidan, och jätteskön på insidan! Precis så vill man att kläderna skall vara:)

fale artut sa...

Perfekt!

Lovisa sa...

Jösses - ett riktigt all-round-plagg! Såna där älskar jag! Tråkigt att mönstret inte finns längre. Jag går runt och inbillar mig att jag inte kan sy längre - det är så begränsande. En ny symaskin kan vara orsaken, vi har liksom inte helt bekantat oss med varandra än.

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619