torsdag 23 april 2020

En prickig Hinterland dress

 Den här klänningen måste jag ha sytt i höstas utan att ha bloggat om den. Jag har faktiskt bara använt den en gång sen jag sydde den så det är kanske inte så konstigt att den inte fastnat på bild.
Det här är iaf min tredje Hinterland dress från Sew Liberated. Jag har graderat upp den största storleken ca en storlek och gjort en FBA annars har jag följt mönstret. Det här är ett riktigt fint mönster både utseendet så klart men också instruktionerna är väldigt bra.
Jag vet inte riktigt varför den här inte har blivit använd, jag använder min långa bruna i lin/viskos exakt hela tiden. Jag tror att det har med tyget att göra, det är en jättefin lite kraftig bomull/lin-blandning i ljusgrått med marinblå små prickar. (Finns kvar på Stoff o Stil sist jag tittade efter.) Kruxet är att den nästan känns lite för fin, lite för uppklädd liksom. Men jag har bestämt mig för att hitta sätt att klä ner den lite på (kanske med vida linnebyxor till?) för den förtjänar att bli en trotjänare. Det är därför jag inte strykt den innan jag använde den idag, ville prova om den blev lite mer ruff då. Trekvartsärmen gör den också lite mer stel och uppklädd men perfekt att inte bara ha kortärmade klänningar så den får jag helt enklet vänja mig vid.2 kommentarer:

Heidi sa...

Jaaa, vida linnebyxor till - fast jag tycker att det kommer att göra det till en jättesnygg kombo, snarare än att klä ner klänningen:)

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619