tisdag 28 juli 2020

Min fuffiga grå kofta

 I våras stickade jag den här fluffiga grå koftan och den blev så bra. Den täpper till ett stort hål i min garderob. Den är enfärgad och diskret i färgen, mjuk och passar till plagg med hög midja.
Jag har inte använt något mönster utan jag stickade uppifrån och ner med rundad halsringning och raglan-ökningar. Jag trodde att jag skulle sätta tryckknappar i den men det blev bra att ha den öppen så här helt utan knappar.
Jag har gjort sprund i sidorna och stickat framstycket lite längre än bakstycket. Den är lite boxy i modellen och passar som sagt jättebra till klänningar och byxor med hög midja.

Garn; Jag har stickat i Cascade 220 sport i färgen silver gray och det var en väldigt trevlig ny bekantskap för mig. Så mjukt och fluffigt och det passade rätstickning så bra. Färgen är också den perfekta ljusgrå som passar till allt.Jag lyckades klämma ut den här koftan ur 8 härvor dvs 1200 meter så koftan blev väldigt prisvärd.

Stickor; 3 mm till resårer och 3,5 mm till allt annat.






3 kommentarer:

Wenche W sa...

Veldig fin jakke du har strikket deg.

Heidi sa...

Jag tycker verkligen om den koftan! Blev väldigt sugen på att göra en utan knappar:)

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619