fredag 25 december 2020

Maiken

 

Juldagen 2020 och vad passar bättre än att lägga upp till en ny liten stickning?

Då har jag ett förslag till dig, varför inte testa mitt nya mönster Maiken? (Finns nu att köpa på Ravelry!)

Ett klassiskt flerfärgsmönster som både värmer och är roligt att sticka. Fingervantar eller halvvantar? Du väljer själv!

Maiken stickas i; Manduzana Corriedale (100% Corriedale-ull) 400m/100gram I fem färger. (Vantarna visas här i A: Naturgrå, B: Aronia, C:Pumpkin Patch, D: Petrol, E: Rubeus Garnåtgång; Av B, C, D och E går det åt små mängder, mindre än 10g av var färg. Av A behövs det ca 30g. Om du inte har provat Corriedalen tycker jag att du ska göra det, det är ett obehandlat varmt och mjukt ullgarn som passar extra bra till flerfärgsstickning.

Men det fina i kråksången är att det passar också extra bra med restgarner eftersom det går åt så små mängder av mönsterfärgerna och de flesta enfärgade eller semisolida sockgarner funkar! Eller ett tunt Shetlandsgarn.

Maiken stickas med stickor 2,25mm till resår och 2,5 mm till flerfärgsstickningen eller de stickor du behöver för att få rätt stickfasthet. Stickfastheten är 36m och 40 varv/ 10 cm. 

Vantarna finns i två storlekar, vuxen mindre och (vuxen större). Mått; Den mindre; Det smalaste stället under tumkilen: 8,5 cm mätt platt tvärs över. Det bredaste stället rakt över tumkilen: 10,5 cm mätt platt rakt över. (Den större; Det smalaste stället under tumkilen: 9,5 cm. Det bredaste stället rakt över tumkilen: 11,5 cm.) Halvvantens hela längd; 18,5 cm i båda storlekarna.

Det är jätteroligt att äntligen få dela Maiken med er, hoppas att ni kommer gilla dem lika mycket som jag gör!
1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}