fredag 18 december 2020

Ett steg fram och två tillbaka, det här med mössor nu igen

Hej det är jag igen, den desperata mösstickaren som stickar och stickar men aldrig kommer till dörren.

Här kommer fyra av mina senaste mössor uatn inbörds ordning.

Den här svarta stickade jag i november, en klassisk sotarmössa, kommer inte riktigt ihåg vilket mönster jag använde men kanske det här som heter Two by Two. Den här typen av mössan passar mig och jag trivs i den. Men jäklar vad jag hatade garnet! Den är stickad i Malabrigo worsted för jag ville ha en riktigt lyxig stickning och en övermjuk mössa. Men besvikelsen var total när garnet fällde så mycket att jag blev helt svart om fingrarna och jag förstörde mina ljusa favoritstickor.
Den här mössan stickade jag i våras den heter Bisbis och den både passar och jag gillar den. Tycker om den här konstruktionen på mössor och den känns lättburen. Jag stickade den i en tråd Manduzana Corriedale (i färgen moss) och en tråd pälsull från Östergötlandsullspinneri.
Den här mössan stickade jag också i November. Den heter Christmas cracker hat och den är så fin och så rolig att sticka. Men den är alldeles för liten för mig. Hade den på mig på promenad idag och till slut satt den bara högst uppe på huvudet. Jag borde ha förstått att den skulle bli det då den ska stickas i DK och jag stickade i sport-vikt. Dum dummare liksom. Men den är ljuvligt fin och stickad i mina lyxigaste rester; Manduzana sock sport, Moods of Colors Soft sport och Madelinetosh Tosh sport. Jag gjorde om den upptill så att toppen blev finare och inte bara ihopsnörpt.

Den här mössan blev allra finast. Stickad också den i november. Och så sjukt liten. Mönstret är Northport och jag har velat sticka den jättelänge. Slog till på att sticka den i mitt nya favoritgarn Moods of Color Cushy Cormo. Men jag valde fel storlek, eftersom jag använde tjockare garn trodde jag inte att jag skulle sticka den största. Men det skulle jag ha gjort. Men min systerson fick den och han blev jättefin i den. Det är fullt möjligt att jag gör om den här i största storleken för den var väldigt rolig att sticka och så fin.

 

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}