måndag 5 februari 2007

Muffins och garnbeställning

Efter en något hetsig dag begav jag mig hem till vännen Å för att beställa garn från Yll och Tyll. Jag kan sorgligt meddela att det inte blev någon krispig alpaca, det blev över huvudtaget inget alls förutom ett nystan Alaska till mig. Å beställde både Inka och Alpaca som ska bli presenter till hennes lillasystrar och jag beställde ljusrosa Vivaldi till min mammas kofta. Efter lite om och men bestämde hon sig för den här modellen; http://www.garnstudio.com/lang/se/showphotosearch.php?d_nr=88&d_id=14
Det ska bli kul att sticka den, det var ett tag sen jag stickade någonting större om man bortser från den dömda ponchon/axelvärmaren.

Efter garnbeställning vankades det den godaste muffin (vad heter muffins i singular?) jag ätit på år och dar samt en stunds terapistickande (dvs mer prat än stickning) på mannens vante nr 2. Yes sir, jag har redan börjat på den vänstra, mannen är förbluffad, det kliade i fingrarna att börja med en mössa i resterna av mitt Inka men nej nu ska Dödergök vara duktig och sticka klart en sak i taget. Vem tror att jag kan hålla det? :)
Jag är nämligen sjukt sugen på att börja med L:s hemliga födelsedagspresent men jag ska försöka hejda mig ett tag till, det är långt till April har jag hört.

Inga kommentarer: