fredag 11 juli 2008

Vin, kvinnor och sång

Det var en bra dag igår, jag hade en hundledig eftermiddag och jag och vännen L käkade på uteservering och drack vin på hennes balkong. Jag hade lika mycket smink som Ozzy Osborne och prinsesstårteörhängen. Så borde livet vara oftare. När jag gick hem kvart över tre var allt magiskt och ljust och hjärteknipande vackert och allt påminde väldigt mycket om en morgon för länge länge sen (minus svanfamiljen i rondellen).
Idag har jag varit smärtsamt seg, fyra timmars sömn är fyra timmar för lite för en Dödergök, men jag har stickat en hel del på min februari-tröja. Fina muffins-stickmarkörer från Kamilla piggar verkligen upp. Hundpromenad i regnet med vännen Å piggar också upp, imorgon ska vi pärla det ser jag verkligen fram emot.
Mitt köpstopp stannade av tillfälligt idag, i den lokala pysselaffären reades nämligen Marks&Katten Eko-ull ut till ett mycket skapligt pris. Två ljusgrå nystan ropade på mig att de ville komma hem till mig. Och då kan man ju inte neka dem. Jag tror att de ska bli vantar eller en mössa till vintern. Vi får se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då och då är det definitivt värt tröttheten för att få ha sådana kvällar.

Trevliga tider med vänner är som smultron på strå.

Anonym sa...

Man kan alltid köpa lite ull:)