onsdag 12 november 2008

Garn&Te-paket

Titta viket fint paket som låg i brevlådan idag!
Doftljus, älsklingste (dvs. Yogi), rött te med vanilj och gräddsmak, ett nystan orange juvel och en fantastisk härva plommonlila teetee elegant.
Tack så jättemycket Tina, jag hoppas att du läser det här eftersom du inte lämnade någon mailadress. Jag är väldigt glad och tacksam över ditt fin fina paket!5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att få paket i brevlådan! Inspirerande mix av grejer och fin färgkombination! Var det från någon du känner eller är du med i något slags paketutbyte? just curious! I vilket fall;- trevligt och upplyftande så här i novembertider.
MVH
Stina

Tina sa...

Hej

Va roligt att du tyckte om garnet m.m
Här hittar du mej.
Kram Tina

Emma sa...

Åh, vilket paket! Ett sånt räddar ju upp vilken grå novemberdag som helst! Och Teetee Elegant är lika underbart som det verkar förstås?

Anonym sa...

Grattis till värsta fina paketet! Mitt tips är att köpa en såndär nyst-mogrej innan du ger dig på Eleganten, jag blev bittert den erfarenheten rikare igår :) men det är fantastiskt garn!!

Dödergök sa...

Stina! Hej! Jag har varit med i ett Garn & Te byte arrangerat via Stickamera så jag känner inte avsändaren till mitt paket men hon lyckades verkligen pricka in ett perfekt paket! :)

Tina! Tack igen för det fina paketet, jag blev verkligen superglad.

Emma! Ja Teetee Elegant är verkligen så underbart som man kan tro.

Sofie! Jag har nystat mitt garn nu för hand, det tog låååång tid men det funkade. men jag borde verkligen köpa mig en nystmaskin. :)