onsdag 4 november 2009

Vinstrik gök

Jag har vunnit! Inte bara en gång utan två. Jag blev helt toklycklig när jag insåg att jag hade vunnit stickameras rosabandet-tävling. 110 g ren och skär lyx från Chili Gredelin (kashmir/silke) i en mycket mer livfull och vacker rosa färg än vad mina gråvädersbilder ville visa. Det ska bli en sjal det är ett som är säkert, måste klura lite på vilken det ska bli.

I sommras vann jag en tävling hos 50talsjakten och förra veckan kom min vinst i brevlådan. Boken är fantastiskt rolig och inspirerande, mycket mer min vintagestil än boken som jag köpte själv och lottade ut för ett tag sen. Tack fina Libby för vinsten!
Det var allt från den här lunchbloggande göken för tillfället, ikväll är det tvåändsstickningskurs igen så imorgon kanske det blir lite tvåändsstickningsbilder.

10 kommentarer:

Annas garndrömmar sa...

Grattis till vinsten, garnet verkar vara helt ljuuuvligt!

Stickenickan sa...

Grattis, så fina vinster! Jag lånade boken om Tvåändsstickning som du rekommenderade. Den visar på tre olika sätt att lägga upp maskor. Vilket sätt föredrar du?

/Stickenickan

Iwona Eriksson sa...

Grattis till vinsten!

Kristina sa...

Så kul att vinna så fina presenter! 50-tal är läckert!

Linda sa...

Jättegrattis till vinsterna! Garnet ser helt underbart ut, jag måste erkänna att jag är liiite avundsjuk, men jag får väl shoppa mig lite eget ChiliGredelingarn. :) Boken är härlig, jag har den själv! Fina modeller, snyggt fotat och lite kluriga funderingar till mönstren.

Camilla sa...

Grattis grattis, det ser jättefint ut, hoppas du visar upp din rosa stickning! Ska erkänna att jag också suktade efter det och letade lite rosa band men jag gav upp...

Susanne sa...

Grattis till dina vinster! Ser fram emot att se vad du kreerar av detta och suktar också efter tvåändsbilder :)

www.varpans.bloggagratis.se sa...

Vilken härlig rosa färg!!
Grattis till vinsterna..

Susilull sa...

Grattis till dina fina vinster, det där garnet hade jag gärna velat klämma på!

Ha en skön helg!

P.s om du vill fortsätta prova tävlingslyckan har jag en liten höstutlottning hos mej!

Åsa i Skuttunge sa...

...jag tror du har mutat någon...... men jag är väl bara avundsjuk kan jag tänka =)