lördag 20 februari 2010

FisksoppaSnön yr utanför, här inne sjunger Leonard Cohen och jag lagar fisksoppa och ostmuffins. Allt påminner om någonting som hände för längesedan, före allt det där som kom emellan. Plötsligt minns jag lukten av bouillabaisse men inte riktigt varför det blev som det blev.
Eller jo, det gör jag. Men jag minns bouillabaissen också.
Idag är en dag duglig nog för att tillverka nya minnen. L och jag ska se på melodifestivalen och strunta i stormen utanför.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Låter gott.Helt rätt.
Ha en mysig kväll./Ella.

Anonym sa...

Här blir det nog också melodifestival ihop med barnen, mannen ser nog på OS. Har just ätit "fyllda färsrutor" och druckit ett glas rött. Imorgon åker vi iväg till Säfsen för lite skidåkning så jag hoppas att snöyran försvunnit innan vi åker. Självklart följer en eller två stickingar med också. Jag är så glad att jag kommit igång igen!
Ha en bra kväll/helg.
Iréne JB

Linda sa...

Din middag ser härlig ut! Jag har stickat din fluffiga basker, om du är nyfiken på resultatet så hittar du det här. http://ulliga.blogspot.com/2010/02/fluffbasker-la-dodergok.html
Hoppas du får en mysig kväll!

Unknown sa...

Ostmuffins låter gudomligt! Finns det något recept, månne? :-))

Dödergök sa...

Ella! Tack! Det var både mysigt och gott.

Iréne JB! Tack själv! Hoppas det blir en mysig skidtur.

Linda! Jag måste gå in och titta, jättekul att du länkar! :)

Catarina! Det är livsfarligt gott! Receptet är under bearbetning men det kan mycket väl dyka upp på bloggen så småning om. Det är ett matmuffinsrecept med mycket havregryn i degen och igår gjorde jag ost och soltorkadetomater smaksättning.