fredag 5 februari 2010

Ständigt dessa strumpor

Det här är så irriterande, restgarnsprojekt som slutar med mer garninköp. Men någe mer Fame trend tror jag inte att det blir, är sugen på att testa det där nya dropsgarnet så det blir nog sånt som får fylla på tån. Om jag nu hittar någon som vill sälja något till mig, det är något tekniskt problem med Yll o Tylls hemsida och det är därifrån jag brukar handla Dropsgarner när jag nu gör det. (Det var länge sen sist.)
I rena frustrationen startade jag upp en till strumpstickning, ett par Pomatomus i egenhändigt sektionsfärgat garn. Det här får bli min huvudstickning i väntan på OS och tröjinspiration.
Nu ska jag fira in helgen med ett glas fläderblomssaft sen i sommras och en hårdbrömacka, inte illa va?!
Men imorgon blir det melodifestival med vin och vännen L, bättre kan det knappast bli.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Här laddas det inför helgen med tacos och "fredagsmys" tillsammans med mina tjejer. 4-åringen har beställt en halsduk i rött och rosa så den ska jag försöka få färdig ikväll till Let´s Dance. Hoppas hon kan inviga den i skidbacken på söndag om vi orkar ta oss dit.
Ha en skön helg! Iréne JB

Ulrika sa...

Är det gråsvart Fame Trend? Det har jag över om du vill ha!
Jag har det i Arvidsjaur så jag kan inte skicka förrän torsdag, men om du inte har nåt emot att vänta så får du det så gärna.

Drops Delight kan jag köpa åt dig i Örebro på måndag om du vill. Hör av dig i så fall!

Stick-kine sa...

Beundrar din rikliga fina produktion och trevliga blogg!

garnlivet sa...

Jag blir nästan avis på er som kan sticka Pomatomus. Jag har verkligen försökt men får inte till det, irriterande nog förstår jag inte vad jag gör för fel.
Vad jag tycker om Fame Trend har jag skrivit flera gånger på min blogg så det ska jag inte upprepa, men det är ett skruttgarn...fina färger men kvaliten...fy. Jag har grönmelerat om du vill ha.

Dödergök sa...

IréneJB! Fredagsmys är inte dumt alls, särskillt om det innehåller stickning också.

Ulrika! Det är grön/brun/grå fame jag stickat strumporna i och jag kan inte riktigt bestäma mig för hur jag ska göra. Jag vill ju egentligen inte köpa något garn, men tack så mycket för ditt erbjudande. Ska klura lite så hör jag av mig.


Stick-Kine! Tack så väldigt mycket, det var gulligt skrivet av dig.

garnlivet! Pomatomus är lite klurigt faktiskt innan man kommer på knepet, jag har stickat bort mig på foten nu och måste repa upp och jag kommer ihåg att det hände något liknanade när jag stickade mitt första par också.

Fame trend blev inte något favoritgarn för mig heller nej, men man kan ju inte gilla allting alltid. :)