fredag 19 februari 2010

Pomatomus

Mönster; Pomatomus från knitty av geniet Cookie A. Det här är ett riktigt bra mönster. Punkt slut. Jag har fortfarande inte stickat något par till mig själv men det måste jag göra snart för de är så fina. (De här ska vännen L få.)

Garn; Nästan 100 g Fabel som jag färgat själv med Zenits ullfärger, jag vet inte om resultatet blev så jättebra direkt men det var kul att testa att sektionsfärga.

Stickor; 2,5 mm


6 kommentarer:

hugan sa...

Tittar med stora beundrande ögon på dina flitiga fingrars verk.
Undrar försynt igen om mönstret inte finns på svenska? Du är ju uppenbarligen svensk...så varför inte dela med dig till en som har svårt t o m för ett standard mönster på svenska ;-D
Liten fråga till; Ska ALLT man stickat "blötläggas"? blockas heter det väl på stickspråket :)

Dödergök sa...

hugan! Mig veterligen finns inte mönstret på svenska, kanske har någon frågat Cookie om tillåtelse att översätta mönstret men jag har ärligt ingen aning.

Jag blöttlägger och spänner upp dvs blockar det mesta jag stickar men inte allt, det beror ju på vilket utseende man är ute efter och olika garner osv.

Eva i Halmstad sa...

Hej
De blir så fint, jag har försökt men kommer inte överens med mönstret, kanske dags att prova igen
Ha en riktig go helg
Eva.

Efwa - Medea sa...

Jag har på senaste tiden också blivit förtjust i garnet. Håller på med en tröja nu och funderar på om det inte skulle kunna bli ett par vårsockor också. blir inspirerad när jag ser dem i dina träskor.

emma sa...

Härliga :) Jag har inte heller stickat något par till mig själv, bara gett bort, men nu blir jag sugen.. Mönstret är verkligen fint!

Dödergök sa...

Eva i halmstad! Jag hade också jättesvårt för mönstret första gången jag stickade det och jag måste fortfarande tänka till när jag ska börja med mönstret på foten.

Medea! Visst är det fint med stickade strumpor och träskor?! Det är inte utan att jag börjar längta lite efter barmark.

emma! Ja jag måste bara ha ett par också och det snart.